Vloer egaliseren

Voor iedere ondergrond heeft Heso de juiste vloeroplossing. Moet de vloer zwevend of hechtend aangebracht worden, dik of dun, op probleem of tegelvloeren.

Ook met de behandeling van ondergronden zoals, schuren, stralen, frezen, verwijderen van vloerbedekking zorgt Heso voor een minimale verstoring van het bouwproces.

Ongeacht of uw vloer glad, ruw, of verregend is, Heso biedt u een totaal pakket voor alle type vloeren. Heso kan u vloeren garanderen die exact de door u gewenste mate van vlakheid hebben.

Soorten Egalisaties

Industriële egalisatie:
Heeft u te maken met ruwe, verregende of beschadige vloeren, dan is een industriële egalisatie de ideale afwerking om in een hoog tempo tot 1500 m2 per dag een supervlakke vloer te maken. Dit vloersysteem is geschikt voor zwaar belaste vloeren, heeft  een hoge druksterkte en een slijtvaste toplaag.

Cementgebonden egalisatie:
Cementgebonden egalisatie geschikt voor woningen, kantoorruimtes en ruimtes met een licht vloerbelasting zorgen voor een glad en strak vloerresultaat van 2 mm t/m 40 mm       

Cementgebonden gietvloeren:
Cementgebonden gietvloeren voor duurzame renovatie en nieuwbouw op hechtende of zwevende vloeren, in laagdiktes van 15 mm t/m 70 mm. Snel beloopbaar en af te werken met elke vloerbedekking.

Vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden en laat u adviseren door ons team van specialisten.

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het schuren of leggen van uw vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heso BV
Kanaalstraat 289
7547 AS Enschede

T: 074 – 242 12 12
E: info@heso.nl

Contactformulier