Natuursteen schuren

Natuursteenvloeren die door ouderdom-, slijtage-, slecht onderhoud of door schade ( denk aan waterschade, brand of verbouwing) onherstelbaar lijken kunnen door Heso weer helemaal als nieuw worden gemaakt. Dat is aanzienlijk goedkoper dan het leggen van een nieuwe vloer.Wanneer een marmervloer niet meer door een eenvoudige opknapbeurt verbeterd kan worden is schuren de enige optie.

Voor elk soort vloer, marmer, terrazzo, travertin en nog vele andere soorten kunnen door verschillende vloerbewerking methode’s worden opgeknapt.

Door middel van professionele schuurmachines wordt de vloer eerst vlakgeslepen. Alle ongelijkheden-, krassen-, slijtage-, vlekken etc. worden tot de voeg weggeslepen. Vervuilde voegen worden tegelijkertijd ook schoon geschuurd, waardoor de originele kleur weer zichtbaar wordt.

Het gehele schuurproces is nagenoeg stofvrij omdat er nat geschuurd wordt. Het slijpwater wordt met een waterzuiger opgezogen en in een voorafscheider opgeslagen.

Afhankelijk van de glanshoogte (zijde of hoogglans) wordt met steeds fijnere diamantschijven op de gewenste glans gepolijst. Het resultaat is een als nieuwe vloer zonder irriterende hoogte verschillen. Het gebruiksgemak van een geslepen vloer is veel hoger dan van een ongeslepen vloer, omdat de vloer helemaal vlak is.

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het schuren of leggen van uw vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heso BV
Kanaalstraat 289
7547 AS Enschede

T: 074 – 242 12 12
E: info@heso.nl

Contactformulier