Natuursteen Polijsten

Polijsten is een vloerbewerking op marmer en kalkhoudende natuursteenvloeren.

Polijsten is geschikt als eenvoudige opknapbeurt voor bijvoorbeeld marmeren, terrazzo, en kalkhoudende vloeren die door doffe looppaden en slijtage de glans kwijt is.

Het behandelen van de vloer gebeurt met professionale boenmachine’s en de juiste middelen zoals poeders en pasta’s. Na het polijsten ontstaat er op de vloer een zijdeglans (gezoet) effect. Meerdere bewerkingen zorgen er voor dat de  vloer een hoogglans effect krijgt.

Na het polijsten kan er een impregnering worden aangebracht.

Na de meeste vormen van behandelen verdient het aanbeveling om uw marmeren vloer te impregneren. Marmer is een natuurlijk materiaal dat naast heel mooi ook poreus is. Vuil dringt daarom gemakkelijk in het marmer en is lastig te verwijderen. Met het impregneren wordt er als het ware een film over het marmer gelegd waardoor vuil en vocht geen invloed meer hebben op de uitstraling van uw marmeren vloer.

 

Ook bieden wij u een onderhouds abonnement aan om één keer per jaar voor een vaste prijs uw vloer door ons te laten onderhouden en beschermen.

De vloer behoudt zodoende zijn conditie uitstraling en gebruiksgemak.

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het schuren of leggen van uw vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heso BV
Kanaalstraat 289
7547 AS Enschede

T: 074 – 242 12 12
E: info@heso.nl

Contactformulier